Brugervenlige portaler med Sharepoint

Dokumenthåndtering, videndeling, overblik og samarbejde er kernen i Microsoft SharePoint. SharePoint er et CMS-system, der benyttes til websites, intranet og extranet. Medarbejderne kan bruge SharePoint til at konfigurere websteder til samarbejde, hvor det er muligt at dele oplysninger med andre, administrere dokumenter fra start til slut og udgive rapporter, der skal hjælpe alle med at træffe bedre beslutninger.

Effektive medarbejdere og høj produktivitet
SharePoint hjælper dine medarbejdere til at blive mere produktive. Med SharePoint får man den velkendte Microsoft Office-oplevelse, så medarbejderne hurtigt og let kan få adgang til de virksomhedsoplysninger, de har brug for for at udføre deres arbejde.

Reducer omkostninger med en samlet infrastruktur
Med SharePoint kan du reducere omkostningerne ved at konsolidere intranet-, extranet- og internetsteder på samme platform – internt eller i skyen som cloudløsning.

Hurtige løsninger, der opfylder dit forretningsbehov
SharePoint giver dig det bedste af begge verdener: Standardprogrammer og en platform til brugerdefinerede løsninger. Du kan bruge funktionerne i SharePoint, sådan som de er, men du kan også hurtigt oprette sikre og brugervenlige løsninger, der opfylder specifikke forretningsmæssige behov, når de opstår.

PeopleNet – Når kommunikation, viden og erfaring forenes
PeopleNet har leveret SharePoint-konsulentydelser til private virksomheder og offentlige organisationer siden 2002. Vi har et professionelt team af SharePoint specialister, der arbejder dedikeret med de mange muligheder, som SharePoint rummer, og vores viden og mangeårige erfaring gør os i stand til at levere de bedste løsninger til vores kunder, hvad enten det gælder intranet- extranet- eller webløsninger.

Uddannelse

Sharepoint 2016 for superbrugere

At give deltageren indsigt i og forståelse for funktioner og muligheder i SharePoint 2016 for den forretningsansvarlige og for den enkelte portalbruger. Kurset gør dig i stand til at oprette og vedligeholde en lang række af SharePoints komponenter, herunder websteder, sider, webdele, lister og biblioteker. Du vil på kurset blive præsenteret for opgavesæt baseret på cases og temaer.

Varighed: 3 dage
Pris: 10.800,- ex. moms

Tilmeld dig her

Få mere at vide om sharepoint

Claus Friis Pedersen

E: cfp@peoplenet.dk
T: +45 2711 6445

Kontakt

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Telefon +45 7021 4445
info@peoplenet.dk

PeopleNet Aarhus
Bødker Balles Gård 15
8000 Aarhus C
Telefon +45 3514 4445
info@peoplenet.dk