Microsoft Office 365 –
Som en Schweizerkniv til effektivitet

Tendensen er at mange virksomheder gå ”cloud-vejen” eller i skyen som det også kaldes. Ganske enkelt fordi der ofte er penge at spare på licens- og driftsomkostninger samtidig med, at man slipper for selv at skulle stå for drift, vedligehold og opdatering af softwaren.
Med Office 365 har din virksomhed en platform, hvor alle de vigtigste og mest anerkendte værktøjer til opgaveløsning, samarbejde og kommunikation er samlet.

Office 365 er Office, som du allerede kender og bruger det hver dag. Men det er også mere end det. Eftersom Office 365 er placeret i skyen /cloud, kan du få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder: Pc, Mac og tablet – og de er altid opdateret. Da Office 365 er en abonnementsløsning får du automatisk adgang til opdateret funktionalitet uden at skulle betale ekstra.

Få de velkendte features med skyens fleksibilitet
Med Office 365 får du den velkendte brugergrænseflade og styrken i Office sammen med skyens fleksibilitet. Med Office i skyen har du dine programmer og filer med dig uanset hvor, du befinder dig, og uanset om du arbejder offline ved desktopcomputeren, online eller fra en af dine mobile enheder. Du kan redigere filer på din pc eller Mac. Sende mails eller dele filer fra din tablet. Deltage i et onlinemøde fra telefonen. Det, du har brug for, er altid ved hånden ligegyldigt hvor, du befinder dig. Hurtigt og altid opdateret og i den seneste version.

Hvad indeholder Office 365?
Office 365 er en samlet løsning, hvor alle produkterne er integrerede og ligger i den nyeste version. Der findes forskellige Office 365 pakker, som er opbygget efter jeres behov. Har I brug for den traditionelle Office Pro Plus (Word, Excel, PowerPoint m.m.), kan den også tilvælges i nogle af pakkerne. De produkter, som er indeholdt i alle pakkerne, er Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, Office Online samt OneDrive for Business.

Der er mange fordele ved Office 365. Her er nogle af de væsentlige:

• Betal kun for dét, du bruger til en fast månedlig lav pris pr. bruger
• Du sparer omkostninger til nye servere og vedligeholdelse
• Du giver dine medarbejdere de bedste værktøjer som altid er opdaterede
• Du giver dine medarbejdere frihed til at arbejde
• Medarbejdere og kunder får helt nye muligheder
• Sikkerheden er i top

Kom videre med Office 365
PeopleNet har nogle af markedets dygtigste Office 365 konsulenter, og vores Office 365 ydelser og uddannelser er altid fleksible i forhold til dit aktuelle projekt. Vi favner Office 365 fra A til Z, uanset om det er et stort eller lille projekt du skal i gang med. Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne, og hør samtidigt mere omkring hvordan vi har hjulpet andre virksomheder godt i gang med Office 365.

Uddannelse

Tilmeld dig et af vores mange Office 365 kurser

Office 365 er fremtidens produktivitetsløsning og arbejdsplads på tværs af pc, mobile enheder og browser. Office 365 er sikker, pålidelig, prisbillig, kraftig og den bedste måde at flytte din virksomhed til skyen og arbejde mere produktivt fra flere fysiske steder.

Find dit Office 365 kursus her

Office 365 Academy

Få succes med jeres Office 365 adoption med vores nye portalløsning.

Læs mere her

Få mere at vide om O365

Karsten Mottlau

E: kmo@peoplenet.dk
T: +45 2012 9515

Kontakt

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Telefon +45 7021 4445
info@peoplenet.dk

PeopleNet Aarhus
Bødker Balles Gård 15
8000 Aarhus C
Telefon +45 3514 4445
info@peoplenet.dk