Effektive formularløsninger med Infopath

InfoPath er et selvstændigt program i Office pakken, der bruges til oprettelse af elektroniske formularer. InfoPath erstatter eksempelvis formularer i Word og gør det muligt at indsamle informationer ved hjælp af en formular. Formularerne kan være helt simple med enkelte felter eller mere avancerede med grafik, tabeller og interaktion med data. Data gemmes i XML-format, så de senere kan anvendes i andre programmer.

InfoPath arbejder stabilt sammen med SharePoint, da SharePoint kan opbevare formularen og de tilhørende data, så brugerne har en platform at udgive deres elektroniske formularer på. InfoPath formularere kan også sendes via mail og derfor hænger det naturligt sammen med Outlook.

InfoPath indgår ofte som en del af større forretningsløsninger og giver mulighed for en væsentlig udvidelse af de formularer, der ligger i fx SharePoint og giver bedre muligheder for forbedrede løsninger hvad angår bl.a. udseende, funktionalitet og godkendelsesprocedurer.

uddannelse

INFOPATH 2013 INTRODUKTION

Du kan efter kurset oprette/tilpasse formularer ved brug af standardfunktionalitet i InfoPath. Du vil være i stand til at knytte en formular til forskellige datakilder, f.eks SharePoint Services.

Varighed: 2 dage
Pris: 6.800,- ex. moms

Tilmeld dig her

Få mere at vide om Infopath

Christian Hansen

E: ch@peoplenet.dk
T: +45 51514793

Kontakt

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Telefon +45 7021 4445
info@peoplenet.dk

PeopleNet Aarhus
Bødker Balles Gård 15
8000 Aarhus C
Telefon +45 3514 4445
info@peoplenet.dk