DIN PROFESSIONELLE SHAREPOINT OG OFFICE 365 PARTNER

Indgående kendskab til SharePoint og Office 365 er en forudsætning for at kunne få den optimale ydelse ud af de indbyggede funktioner og dermed undgå at bruge unødig og fordyrende udviklingstid.

Vores konsulenter har stor erfaring med at implementere SharePoint og Office 365 samt identificere hvilke funktioner, der kan løses ved hjælp af standardfunktionalitet samt hvilke opgaver, der kræver specialudvikling.

PeopleNet råder over et af Danmarks bedste hold af SharePoint og Office 365 konsulenter. Vi har bred erfaring med at implementere en lang række forskellige SharePoint-løsninger i både store og små virksomheder. Hvad enten du skal have udviklet et simpelt workflow, opdateret en eksisterende løsning eller implementeret SharePoint eller Office 365 på tværs af din organisation, har vi kompetencen.

Tekniske konsulenter

>

Forretnings konsulenter

>
Har du brug for specialisterne? Klik her for at læse mere om vores klippekort løsning

Hør mere om vores kompetencer

Claus Friis Pedersen

E: cfp@peoplenet.dk
T: +45 27116445

Kontakt
tilmeld dig en af vores Sharepoint kurser

PeopleNet Academy er en af Danmarks førende udbydere af SharePoint kurser og Office kurser. Vi har mere end 5.000 deltagere på kursus hvert år. Kurserne holdes hos os i vores kursuscentre i København og Århus eller onsite ude hos vores kunder på deres egen SharePoint/Office installation.

Find dit kursus og tilmeld dig her

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Telefon +45 7021 4445
info@peoplenet.dk

PeopleNet Aarhus
Bødker Balles Gård 15
8000 Aarhus C
Telefon +45 3514 4445
info@peoplenet.dk