Nye Microsoft Office 365 kurser

fleurNews

Kursus – Office 365 Personlig produktivitet

Ønsker du at opnå ny og handlekraftig viden for at optimere dit beslutningsgrundlag? Med Workplace Analytics kan du hurtigt og effektivt indsamle samarbejdsdata fra Office 365, der giver et indgående indblik i virksomhedens produktivitet. Værktøjet hjælper virksomhedsledere til at forstå samarbejdsmønstre i organisationer, der påvirker produktivitet og medarbejderengagement for hermed at optimere din digitale arbejdsplads.

Formålet med kurset er at lære deltageren hvordan man integrerer Workplace Analytics i organisationens ved hjælp af Office 365. Kurser er målrettet it-administrationsmedarbejdere og produktivitetsmanagere, der skal arbejde tæt sammen og udveksle informationer. På kurset lærer deltagerne af benytte de bedste værktøjer til opgaven.

Målgruppen:
It-administrationsmedarbejdere, produktivitetsmanagers og virksomhedsejere.

2 dages kursus i københavn eller aarhus – kun 7.000,-

Klik her for at læse mere og tilmelde dig kurset

Kursus – Effektivt samarbejde i Skyen

Har du et ønske om at blive bedre til at samarbejde i Office 365? Dette kursus er til dig, som gerne vil lære at arbejde og ikke mindst samarbejde effekt i Office 365. Fokus vil, på kurset, være på Teams, Outlook samt de relaterede funktioner i Grupper, Planner og OneNote. Du vil få en grundig gennemgang af de funktioner, som ovenstående applikationer tilbyder. Kurset er opbygget omkring daglig brug af Office 365 fra en PC, men indeholder også en kort introduktion til brug på andre enheder som mobiltelefoner og tablets.

Formålet for kursisten, er at opnå en indgående forståelse af hvordan der samarbejdes ved hjælp af Office 365. På kurset lærer kursisterne af benytte de bedste værktøjer til opgaven.

Målgruppen:
Projektmedarbejdere og teams der skal arbejde tæt sammen og udveksle informationer.

2 dages kursus i københavn eller aarhus – kun 7.000,-

Klik her for at læse mere og tilmelde dig kurset

MICROSOFT OFFICE 365 BUSINESS CENTER

Med Microsoft Business Center kan man bevare overblikket over en masse ting. Microsoft Business Center er et sikkert website, der tillader organisationsmedlemmer adgang til relevante materialer afhængigt af deres rolle. Business Center tilbyder endvidere en række ressourcer, der gør det nemmere at drive virksomhed ved hjælp af Microsoft Office 365. Med business apps fra Office 365, kan du opbygge kunderelationer, strømline salg og udvide din online tilstedeværelse, mens du driver din forretning i skyen.

Målgruppen:
Office 365 Business Center-brugere, superbrugere, salgs- og marketingsfolk, virksomhedsledere, eller folk der beskæftiger sig med formidling. Målgruppen er alle med Microsoft Business Premium Plan-licenser, der ønsker at arbejde mere kreativt og visualiseret med forretningen for øje.
Kurset kan også købes som en komprimeret workshop med fokus på udvalgte tjenester, som du har behov for f.eks. på et firmatilpasset hold, hvor vi tager udgangspunkt i jeres specifikke anvendelse af Booking i Office 365.

1 dags kursus i københavn eller aarhus – kun 3.500,-

Klik her for at læse mere og tilmelde dig kurset

OFFICE 365 præsentation

At give deltageren en grundig forståelse for de mange muligheder i Office 365, med henblik på at skabe den mest attraktive præsentation på de bedste medier.

Ønsker du at udforske og visualisere dine idéer på en hurtig og nem måde, er det nye præsentationsværktøj fra Microsoft Sway et godt alternativ til den traditionelle måde at præsentere på ved hjælp af PowerPoint. PowerPoint har desuden fået flere brugbare løft.
Sway er en helt ny måde at udtrykke dig på og bringe dine ideer til live. Du kan udforske, visualisere og dele dem, hurtigt og nemt, uanset hvor du befinder, og på hvilken som helst enhed. Sway er en ny måde at skabe et smukt, interaktivt og webbaseret udtryk for dine ideer, fra din telefon eller browser. Det er nemt at dele din præsentation som ser flot ud på enhver skærm. Når du er færdig med din Sway, kan du uploade den til din Office 365 eller LiveID så alle kan se den.
Efter kurset har du en overordnet forståelse for, hvordan man opsætter og bruger Sway.

Målgruppen:
Brugere, superbrugere, salgs- og marketingsfolk, undervisere, eller folk der beskæftiger sig med præsentationer til formidling. Målgruppen er alle, der ønsker at arbejde mere kreativt og visualiseret med et præsentationsværktøj.
Kurset kan også købes som en komprimeret workshop med udvalgte tjenester, som du har behov for f.eks. på et firmatilpasset hold, hvor vi tager udgangspunkt i jeres specifikke anvendelse af Sway i Office 365.

2 dages kursus i københavn eller aarhus – kun 7.000,-

Klik her for at læse mere og tilmelde dig kurset