Nintex Docuflow – Automatisk dokument generering

fleurWebinar

Klik her for at få adgang til Nintex webinarer

Træt af at udfylde standard dokumenter med data der allerede er tastet ind et andet sted? Se hvordan Nintex workflow kan automatisere generering af disse dokumenter og arbejde med dine skabeloner.

I dette Nintex webinar, vil Bo Mikkelsen vores Nintex specialist gennem 7 år demonstrerer tips & tricks.

Pris:
GRATIS for eksisterende kunder som har en Nintex licens eller serviceaftale hos os.
245 kr. ex. moms for ikke kunder


Nintex webinar række

Digital transformation, bliv papirløs og få automatiseret jeres forretningsprocesser, mobil app og meget mere. Blev inspireret, få bedre indsigt og mere viden.

Brug 20-45 min. sammen med PeopleNet – og deltag vores Nintex webinar række.

Her vil vores Nintex eksperter Bo og Martin, give jer inspiration, nyheder og smart brug af Nintex produkt suiten, som i dag er blevet markant udvidet.

Vores webinarer kan også afholdes engelsk, kontakt os her hvis du har det behov.

Webinarrækken henvender sig både til kunder som allerede har Investeret i Nintex, men får måske ikke nok ud produktsuiten samt kunder der Overvejer at investere i Nintex produktsuiten.

Hvad kan Nintex produktsuiten i SharePoint og Azure bruges til?
Nintex kan anvendes til at digitalisere og systematisere en bred vifte af forretningskritiske processer, forbedre dataindsamling samt integrere til et væld af andre systemer, f.eks. Microsoft CRM, AD, Exchange, Biztalk og mange andre. Nintex sikre transparens og kan effektivisere arbejdsgange ved at bringe indholdet til brugernes mobile enhed.

LÆS MERE OM VORES ALL INCLUSIVE SERVICE ABONNEMENT

Bo Mikkelsen
Senior SharePoint Application Specialist
SharePoint/InfoPath/Nintex

Bo Mikkelsen har siden 2004 arbejdet med Microsoft SharePoint Server platformen, herunder integrationen til specielt InfoPath, Nintex Workflow og Nintex Forms. Med disse teknologier har han leveret innovative og effektive no-code forretningsløsninger. Dette arbejde har givet ham bred og dyb indsigt i de typiske arbejdsprocesser og – metoder i en lang række offentlige og private virksomheder. Bo underviser desuden i SharePoint, Nintex og InfoPath på et avanceret niveau.


Hvad tilbyder PeopleNet Consulting

PeopleNet tilbyder et intensivt rådgivnings forløb, hvor vi inspirerer og præsenterer mulighederne med Nintex’ produktsuite, og dernæst afdækker muligheder og potentiale i en række processer udvalgt af jer selv. Typisk kræver dette en workshop på en eller flere dage, og munder ud i en række konkrete anbefalinger og observationer i forhold til en eventuel videre udrulning og ibrugtagning af Nintex.


Kontakt Christian Hansen på ch@peoplenet.dk eller på 5151 4793 og book et uforpligtende kom-godt-igang-møde.

KONTAKT OS