Start et Nintex workflow på et andet websted

fleurWebinar

Klik her for at få adgang til Nintex webinarer

Det er nemt at starte et workflow på samme websted, det er der en standard handling til, men hvad gør man når man vil starte et workflow på et andet websted og endda have noget data med?

I dette Nintex webinar, vil Bo Mikkelsen vores Nintex specialist gennem 7 år demonstrerer Tips & tricks.

Pris:
GRATIS for eksisterende kunder som Nintex licens hos os eller har en serviceaftale.
245 kr. for ikke kunder


Nintex webinarrække

Med Nintex får du meget mere end bare workflows.

Bliv inspireret, få bedre indsigt og mere viden på vores webinarer.

Brug 20-45 min. sammen med PeopleNet – deltag i vores Nintex webinarrække.

Du kan indsende dine spørgsmål inden dit webinar starter.

Her vil vores Nintex eksperter Bo og Martin, give jer inspiration, nyheder og smart brug af Nintex produktsuiten, som i dag er blevet markant udvidet.

Vores webinarer kan også afholdes på engelsk, kontakt os hvis du har et behov.

Webinarrækken henvender sig både til kunder, som allerede har Nintex og ønsker en bedre udnyttelse samt kunder der overvejer at investere i Nintex produktsuiten.

Hvad kan Nintex produktsuiten i SharePoint og Azure bruges til?
Nintex kan anvendes til at digitalisere og systematisere en bred vifte af forretningskritiske processer, forbedre dataindsamling samt integrere til et væld af andre systemer, f.eks. Microsoft CRM, AD, Exchange, Biztalk og mange andre. Nintex sikrer transparens og kan effektivisere arbejdsgange ved at bringe indholdet til brugernes mobile enhed.

LÆS MERE OM VORES ALL INCLUSIVE SERVICE ABONNEMENT

Bo Mikkelsen
Senior SharePoint Application Specialist
SharePoint/InfoPath/Nintex

Bo Mikkelsen har siden 2004 arbejdet med Microsoft SharePoint platformen, herunder integrationen til specielt InfoPath, Nintex Workflow og Nintex Forms. Med disse teknologier har han leveret innovative og effektive no-code forretningsløsninger. Dette arbejde har givet ham dyb indsigt i de typiske arbejdsprocesser og metoder i en lang række offentlige og private virksomheder. Bo underviser  i SharePoint, Nintex og InfoPath på avanceret niveau.


Hvad tilbyder PeopleNet Consulting?

PeopleNet Consulting tilbyder et intensivt rådgivnings forløb, hvor vi inspirerer og præsenterer mulighederne med Nintex produktsuite. Vi afdækker muligheder og potentiale i en række processer udvalgt af jer. Dette kræver typisk en workshop på en eller flere dage og munder ud i en række konkrete anbefalinger og observationer i forhold til en eventuel videre udrulning og ibrugtagning af Nintex.


Kontakt Christian Hansen på ch@peoplenet.dk eller på 5151 4793 og book et uforpligtende kom-godt-igang-møde.

KONTAKT OS