Hvordan adopteres og forankres Nintex?

fleurEvent, Webinar

Klik her for at få adgang til Nintex webinarer

Få gode råd, Tips & tricks til hvordan I lancerer, skaber begejstring, uddanner, supporterer og styrer brugen af Nintex i jeres organisation.

  • Hvordan får I engageret forretningen og udvalgt de rigtige ambassadører og løsninger?
  • Hvordan bør jeres IT organisation være organiseret i forhold til udvikling og support til forretningen?
  • Hvordan håndter I ønsker til forbedringer af eksisterende løsninger og tilpasser dem til nye og ændrede forretningskrav?
  • Tips & tricks til hvor I finder inspiration

I dette webinar vil Martin Bruhn, vores Nintex specialist gennem 6 år, fortælle og give dig hans input til hvordan I får succes med Nintex.

Pris:
GRATIS for eksisterende kunder som har en Nintex licens eller serviceaftale hos os.
345 kr. ex. moms for ikke kunder


Nintex webinarrække

Med Nintex får du meget mere end bare workflows.

Bliv inspireret, få bedre indsigt og mere viden på vores webinarer.

Brug 20-45 min. sammen med PeopleNet – deltag i vores Nintex webinarrække.

Du kan indsende dine spørgsmål inden dit webinar starter.

Her vil vores Nintex eksperter Bo og Martin, give jer inspiration, nyheder og smart brug af Nintex produktsuiten, som i dag er blevet markant udvidet.

Vores webinarer kan også afholdes på engelsk, kontakt os hvis du har et behov.

Webinarrækken henvender sig både til kunder, som allerede har Nintex og ønsker en bedre udnyttelse samt kunder der overvejer at investere i Nintex produktsuiten.

Hvad kan Nintex produktsuiten i SharePoint og Azure bruges til?
Nintex kan anvendes til at digitalisere og systematisere en bred vifte af forretningskritiske processer, forbedre dataindsamling samt integrere til et væld af andre systemer, f.eks. Microsoft CRM, AD, Exchange, Biztalk og mange andre. Nintex sikrer transparens og kan effektivisere arbejdsgange ved at bringe indholdet til brugernes mobile enhed.

LÆS MERE OM VORES ALL INCLUSIVE SERVICE ABONNEMENT

Martin Bruhn
SharePoint, InfoPath, Nintex konsulent

Martin er en meget alsidig konsulent og har i 6 år arbejdet med SharePoint og Nintex Workflow/Forms. Han har indgående erfaring med platformene og har løst alle typer opgaver fra almindelig installation, drifts- og vedligeholdelse opgaver til platformsopgraderinger og problemløsning i forbindelse med systemnedbrud, serveroptimering mv. Martin underviser i SharePoint, Nintex og Infopath.


Hvad tilbyder PeopleNet Consulting?

PeopleNet Consulting tilbyder et intensivt rådgivnings forløb, hvor vi inspirerer og præsenterer mulighederne med Nintex produktsuite. Vi afdækker muligheder og potentiale i en række processer udvalgt af jer. Dette kræver typisk en workshop på en eller flere dage og munder ud i en række konkrete anbefalinger og observationer i forhold til en eventuel videre udrulning og ibrugtagning af Nintex.


Kontakt Christian Hansen på ch@peoplenet.dk eller på 5151 4793 og book et uforpligtende kom-godt-igang-møde.

KONTAKT OS