Nintex Hawkeye – Det nye workflow analytics

fleurNews

Nintex Hawkeye hjælper dig med at forstå størrelsen og omfanget af dine arbejdsgange, træffe kvalificerede beslutninger om implementering og migrering af arbejdsgange, analysere data og udlede indsigt.


Gør dit arbejde nemt

Nintex Hawkeye dashboards giver et komplet overblik over de procesdata på ét sted, fra hvilken som helst enhed . Bor ned i workflow -data og filtrere efter proces typer, brugere, roller , afdelinger, og mere for at få svar på dine vigtigste spørgsmål.

Oplev som arbejdsgange eksisterer, se, hvem der laver arbejdet, og se hvor lang tid det tager at færdiggøre arbejdet . Du kan overvåge og analysere processer på en real-time basis

Nintex Hawkeye hjælper dig lave datadrevne beslutninger. Med workflow analytics kan du proaktivt overvåge og styre arbejdsgange og behandle spørgsmål, før dine brugere ser dem. Forstå og finjustere de arbejdsgange, du har kørende.

Oplev hvilke processer give de bedste forretningsresultater og målrette de processer, der skal forbedres. Gennem centrale forbrug målinger og brugerdeltagelse statisti , kan du identificere flaskehalse og forbedre driftseffektiviteten.


Kom i gang med det samme med 3 nemme steps

Få mere at vide om Nintex Hawkeye

Christian Hansen

E: ch@peoplenet.dk
T: +45 5151 4793

Kontakt